top of page

HEY!

Mijn naam is Ben. In 2015 ben ik gestart als fotograaf. Na een aantal jaar als vaste fotograaf in het nachtleven te staan, wilde ik de andere aspecten van fotografie ontdekken. Bij het fotograferen van mijn eerste huwelijk in juni 2020, was ik onmiddellijk verkocht. Door de pracht van trouws, focus ik me dan ook sindsdien volledig op het vastleggen van prachtige huwelijken.

 

Jullie prachtige dag in beeld brengen, dat is dan ook mijn ultieme doel.

 

Tot snel!

Hallo mijn naam is Ben en ik ben fotograaf. Kennismaken?

Hoe is het om met mij te werken als fotograaf?

Als je kiest voor mij als fotograaf, dan kies je voor transparantie. 

Dit gaat over zowel de informatie op mijn website, als over het eerste gesprek tot zelfs na de oplevering van de foto's. 

1/ Een kennismakingsgesprek (bij huwelijken)

We starten met een kennismakingsgesprek om na te gaan wat jullie wensen zijn maar ook om na te gaan of er een klik is. Het is zeker belangrijk dat jullie je ook op jullie gemak voelen bij mij als fotograaf. 

2/ Concrete afspraken

Zijn jullie enthousiast om in zee te gaan met mij als fotograaf? Dan kijken we samen naar de concrete afspraken: datum, timing, pakket, ... . Hierbij wordt dan ook de factuur (of voorschotfactuur bij trouwpakketten) opgemaakt en bezorgd. 

3/ De dag van de fotoshoot zelf

Ongeacht welk pakket of welke formule je genomen hebt, op de dag van de fotoshoot zelf staat één woord centraal: GENIETEN! 

4/ Aflevering van de foto's

Na de shoot worden de foto's binnen een bepaalde termijn afgeleverd, dit kan wijzigen per formule of pakket. De foto's worden allemaal online beschikbaar gesteld via mijn online galerij. En het leukste? Je ontvangt alle foto's zonder logo! Geen extra kosten voor het downloaden van de foto's van jouw fotoshoot. 

Enkele uitgelichte foto's

bottom of page